Copyright DAP ‘t Groene Hart 2020, alle rechten voorbehouden
Geborgde rundveedierenartsen werkzaam bij DAP ’t Groene Hart:  Drs. P.J.B. Kortmann (UDN469000), Drs. J.T. van der Leij (UDN510028), Drs. M. Standaart-Pannekoek (UDN1100187), Drs. S. van Winkel-Versteegen (UDN0999331), Drs. M. de Groot (UDN1502448) Geborgde varkensdierenarts werkzaam bij DAP ‘t Groene Hart: Drs. P.J.B. Kortmann (UDN469000)
Home Medewerkers Melkvee Vleesvee Schapen/Geiten Varkens Laboratorium Nieuws Links Contact
                       Dierenarts Paul Kortmann Erkende Rundveedierenarts, Erkende Varkensdierenarts, IKM-Dierenarts UDN 469000 Veniam cillum esse eu, sed proident eu lorem minim fugiat proident amet adipisicing occaecat? Do id labore sed consectetur deserunt incididunt. Culpa sit amet anim nostrud  reprehenderit in id labore anim, adipisicing duis. Fugiat incididunt magna. Sint commodo consectetur est velit incididunt anim, consectetur laboris voluptate id adipisicing id dolor excepteur. Veniam cillum esse eu, sed proident eu lorem minim fugiat proident amet adipisicing occaecat? Do id labore sed consectetur deserunt incididunt. excepteur.
Dierenarts Marco de Groot Erkende Rundveedierenarts UDN 1502448 Opgegroeid op een melkveebedrijf in ’t Groene hart in Ter Aar werd het voor mij als klein jongetje al snel duidelijk wat ik wilde worden: Veearts. Mijn naam is Marco de Groot, 28 jaar en momenteel samenwonend met vriendin Marthe. Via een kleine omweg in Wageningen, waar ik veel geleerd heb over voeding, huisvesting & fokkerij (Triple A) ben ik in het voorjaar 2017 afgestudeerd in Utrecht. Inmiddels heb ik zo’n 1.5 jaar ervaring opgedaan in een grote rundveepraktijk in Drenthe/Groningen. Hier ben ik gebleven na mijn eindstage en heb ik naast het ambulante werk een aantal grote bedrijven in de periodieke begeleiding gehad. Mijn speciale interesse gaat uit naar vruchtbaarheid en factoren die hier een invloed op hebben. Naast grootvee vind ik de kleine herkauwers ook erg leuk. Per 1 februari ga ik het noorden van het land inruilen voor mijn geboortestreek. Ik hoop samen met de desbetreffende collega's en bijhorende melkveehouders met plezier te kunnen werken en te streven naar optimalisatie.
  Dierenarts Tjesse van der Leij Erkende Rundveedierenarts, IKM dierenarts UDN 510028 Geboren op het Overijsselse platteland en opgegroeid in Haarlem, bleef het boeren (veterinaire) leven mij erg trekken. Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Utrecht heb ik bij verschillende andere prakijken en in verschillende regio’s ervaring opgedaan. Nu werk ik sinds augustus 2010 met plezier voor DAP ’t Groene Hart en samen met mijn vriendin Wendy en dochters Jinte en Nomi ben ik woonachtig in Reeuwijk. Naast de bedrijfsbegeleiding van melk- en vleesveehouders liggen mijn persoonlijke interesses in het verbeteren van de uiergezondheid en klauwgezondheid bij onze bedrijven. Ik ben ook verantwoordelijk voor het laboratorium en verder ben ik degene die deze website opgezet heeft en onderhoud.
Dierenarts Sophie van Winkel-Versteegen Erkende Rundveedierenarts, IKM dierenarts UDN 0999331 Mijn naam is Sophie van Winkel-Versteegen en ik ben vanaf 10 oktober 2016 het team van DAP ’t Groene Hart komen versterken. Alhoewel ik het enorm naar mijn zin heb gehad tijdens mijn studie Diergeneeskunde in Utrecht, ben ik als geboren Zoeterwoudse blij om weer terug te kunnen keren naar het platteland van Zuid- Holland. Als enthousiaste jonge dierenarts hoop ik op een fijne samenwerking met de veehouders van ’t Groene Hart en kan ik niet wachten om te beginnen. Tot gauw!
Assistent Carolien Groenleer Vanaf de start van D.A.P. ’t Groene Hart in 2002 ben ik werkzaam als assistente op de praktijk. Na mijn opleiding HBO Facility Management ben ik in de dierenartsen- praktijk gerold en werk er nog steeds met veel plezier. Ik ben opgegroeid op een melkvee bedrijf met een kaasmakerij. Het is dus niet een hele onbekende omgeving waar in werkzaam ben. Mijn werkzaamheden op de praktijk bestaan uit natuurlijk u telefonisch te woord staan, de planning, apotheek beheer, administratie, en diverse voorkomende werkzaamheden.          Heeft u een visite of medicijnen nodig? Bel onze praktijk. Ik help u graag!
Assistent Karin Verkerk Dit paneel rekt horizontaal en verticaal Amet officia irure sed. Eu in sint lorem magna, ex ullamco dolor amet.Veniam cillum esse eu, sed proident eu lorem minim fugiat proident amet adipisicing occaecat? Do id labore sed consectetur deserunt incididunt. Culpa sit amet anim nostrud in reprehenderit in id labore anim, adipisicing duis. Fugiat incididunt magna. Sint commodo consectetur est velit incididunt anim, consectetur laboris voluptate id adipisicing id dolor excepteur.
Erkende Rundveedierenarts, IKM dierenarts UDN 1100187 Ik ben Maaike Pannekoek en vanaf 1 oktober kom ik werken bij DAP 't Groene Hart. Samen met mijn man Rutger woon ik in Berkel en Rodenrijs waar ik ook geboren en getogen ben. Op de boerderij van mijn opa en oma is mijn passie voor dieren ontstaan.  Na het zien van een keizersnee wist ik dat ik dat ooit ook wilde doen! In 2012 ben ik afgestudeerd in Utrecht en heb ik gewerkt op een praktijk in Ede. Afgelopen 2 jaar heb ik in een praktijk in Etten-Leur gewerkt met veel grote melkveehouders. Hier heb ik veel geleerd en gedaan. Naast koeien vind ik schapen ook interessant, ik heb in mijn jeugd immers vele lammetjes met de fles grootgebracht. Ik hoop dat het klikt met de Zuid-Hollandse veehouders en ik me verder kan ontwikkelen bij 't Groene Hart; ik heb er in ieder geval zin in!
Dierenarts Maaike Standaart-Pannekoek
Medewerkers